SELÇUK ÇETİN - İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ

23 Ağustos 1986 yılında Bilecik ilinin Gölpazarı ilçesinde doğdum. İlkokulu Gölpazarı Cengiz Topel ilköğretim Okulunda; ortaokulu Gölpazarı Anadolu Lisesinin Ortaokul kısmında tamamladım. Liseyi Bilecik Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladıktan sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazandım. 2009 yılında diplomamı alarak, İngilizce Öğretmeni oldum. 2009- 2010 Eğitim Öğretim Yılında 1 yıl Bilecik Sınav Dergisi Dershanesinde görev yaptım. Aralık 2010’da Milli Eğitim bünyesine dahil oldum. Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde 4,5 yıl çalıştım. Bu süre içinde kısa dönem askerlik görevimi Samsun’da tamamladım. 2015 yılında il dışı tayinle hala görev yapmakta olduğum Kürüş Ortaokuluna atandım.